Okulumuz Hakkında

YAPRAKLI MAHALLESİ/BEKİRHAN BELDESİ
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak

MİSYON

İnsani düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek

Öğretmen

Rehber Öğretmen

Atölye-İşlik

Fen Laboratuvarı

BT Sınıfı

Derslik

Müzik Sınıfı

Resim Sınıfı

Hazırlık Sınıfı

Misafirhane

Bahçe

Kantin

Revir

Öğretim Şekli

Okulumuz 30 puanlıdır. 3 yıl sonunda zorunlu hizmet sona ermektedir.2014 Eylül ayı itibariyle yeni binasında eğitim verilmektedir. Tam gün eğitim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

SOBA

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

YOKTUR

Servis Bilgisi

Öğretmenler, Batman´da ikamet etmektedirler. Batman´a kişisel araba/arabalarla veya kısmen yürüyerek ulaşım sağlanmaktadır. Okulun servis arabası yoktur.Ulaşım sıkıntılıdır.

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kozluk ilçesine 27 km. Batman merkeze de 37 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Batman ile Kozluk yolu üzerinde bulunan Bekirhan Beldesinin Yapraklı Mahallesi

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Diğer Hususlar

Okulumuz şu an müstakil sınıflar şeklinde eğitim vermektedir. Öğrenci sayımızın hızla azalmasından ötürü 2019 yılında itibaren birleştirilmiş sınıf olma ve müdür normu düşme ihtimali bulunmaktadır.